Bergsgatan 30 & Sankt Eriksgatan 110

Hos WILMER

Sitt hos oss eller ta med.

Mat 

Vi serverar matiga sallader, välfyllda grillade surdegsmackor. Är du sugen på något mindre har vi riktigt goda toasts med bland annat fetaost eller ost & skinka. Under vardagarna lagar vi varm mat som varierar dag till dag. All mat kan avnjutas i våra mysiga lokaler eller tas med.

Fika

Hos Wilmer serverar vi hembakt av hög kvalitet. Klassiska småkakor, morotskaka, chokladkaka, bullar, rawfoodbollar och mycket mer. Att fika utan en god kopp kaffe kommer inte på tal och vi serverar givetvis kaffe av olika slag samt andra varma drycker.

Frukost 

Frukost är dagens viktigaste mål och vi har något för alla. Smörgåsar, gröt, yoghurt, färskpressad juice, smoothie och mycket mer. Under helgen serverar vi  lite "lyxigare" grejer som varierar gång till gång, till exempel  toast med äggröra och avokado eller croissant med fyllning och mycket mer.

Helg på WILMER

På helgen lyxar vi till menyn en aning. Under frukosten finns utöver den vanliga menyn bland annat croissant, yoghurtbowl och rostad smörgås med äggröra.Då det är säsong för avokado serverar vi även vår mycket omtyckta avokadosmörgås under helgerna. 
Annat smått och gott letar sig också in på vår helgmeny. 
Lördagar och söndagar i Vasastan och hela helgen på Kungsholmen.

En plats för vänner

På WILMER håller vi jobb och pluggfritt efter kl 11.00 på vardagar samt hela helgerna. 
Detta innebär att datorer och tentaplugg får stanna utanför. 
På WILMER umgås vi, skrattar och myser tillsammans eller insuper den levande atmosfären i stillhet utan störande datorer och affärsmöten över telefon.Vänligen respektera detta.